woensdag 10 augustus 2022

Alles over Altena

Meeuwenaren blij met nieuw dorpslein

29 december 2012 (door AalburgNet)

MEEUWEN - Vanuit de zogenaamde IDOP-gelden is bij de Meeuwense Hervormde Kerk een dorpspleintje gerealiseerd. De verantwoordelijke aannemers, Zijlstra en Van Hemert, hebben niet alleen ondergronds (nieuwe gescheiden riolering) degelijk werk geleverd, ook bovengronds mag het werk gezien worden. Het pleintje straalt een nostalgische sfeer uit en dat komt onder meer door de manier waarop het straatwerk is gelegd.

Ook de antiek aandoende lantaarns dragen bij tot een sfeervol geheel. De schitterende boombank nodigt uit om straks, als er een heuse markt wordt georganiseerd, even op uit te blazen. Twee Meeuwense toptimmermannen hebben de bank gemaakt.

Nu nog de marktkramen op één en dezelfde dag op het pleintje en dan heeft Meeuwen niet alleen een mooi Dorpsplein, maar ook een echt marktplein. (Meeuwenonline.nl)

Lees meer over:

Meeuwen kerk IDOP dorpsplein
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.