vrijdag 21 januari 2022

Alles over Altena

Interlinerhalte voor Nieuwendijk gaat er komen

29 december 2012 (door WerkendamNet)

NIEUWENDIJK - Al ruim een jaar drong het CDA aan op de realisatie van een interlinerhalte in Nieuwendijk: er werden schriftelijke vragen gesteld en diverse keren werd in de raadscommissie gepleit voor deze voorziening voor Nieuwendijk.

De voorgenomen realisatie van een interlinerhalte is dan ook met gejuich ontvangen door de Nieuwendijkse bevolking en vooral door de Nieuwendijkse jongeren. Deze jongeren hoeven binnenkort niet meer naar de Tol te fietsen, want de dienstregeling is al aangepast en gaat in januari 2013 in uitvoering.

Ook wordt de busverbinding naar Gorinchem beter. Zeer binnenkort kan er direct opgestapt worden in Nieuwendijk. De realisatie van de interlinerhalte zal in juli 2013 plaatsvinden. Door het CDA is gevraagd vooraf al maatregelen te nemen voor het parkeren van de fietsen.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.