maandag 15 augustus 2022

Alles over Altena

Marianne Vos valt in Loenhout en is kansloos

28 december 2012 (door AalburgNet)

MEEUWEN - Een tweede achtereenvolgende veldritoverwinning zat er vrijdag in de Azencross van Loenhout niet in voor Marianne Vos. De regerend wereldkampioene, Tweede Kerstdag nog oppermachtig in Heusden-Zolder, werd al vroeg in de race uitgeschakeld door een spectaculaire val. De Belgische Sanne Cant won voor eigen publiek.

Marianne Vos kende in de blubber van Loenhout een goede start, maar al snel was het gedaan voor de Brabantse alleskunner. Ze maakte een spectaculaire tuimeling en zag de toppers een groot gat slaan. Vos hield geen verwondingen over aan haar val, maar de achterstand op de kop van de koers was ineens dermate groot, dat een inhaalrace bij voorbaat zo goed als kansloos was. Ze passeerde nog een groot aantal rensters, maar meer dan de 5e plaats zat er dit keer niet in. Pauline Ferrand-Prevot en Sabrina Stultiëns waren niet van de partij. Sanne van Paassen is herstellende van ziekte. Ze heeft intussen de training weer hervat. (RaboSport)

Lees meer over:

Marianne vos Meeuwen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.