vrijdag 12 augustus 2022

Alles over Altena

Duikopleidingen van start

27 december 2012 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - Vroeger was duiken iets voor stoere mannen, althans zo leek het. Vandaag de dag is het echter een sport die door jong en oud, vrouwen en mannen beoefend wordt. Duiken is iets voor iedereen van 10 t/m 80 jaar. Je hoeft geen wedstrijd zwemmer te zijn om te leren duiken

Op vrijdag 11 januari 2013 start Fantasea Divers met de nieuwe basisduikopleidingen. Vanaf zaterdag 12 januari kun je weer iedere zaterdagavond een introductieduik maken in zwembad De Kikvors te Giessen.

Duik je al?
Dan is ons duikteam iets voor jou. Vanaf 12 januari 2013 geeft men voor gebrevetteerde duikers wintertrainingen in het zwembad De Kikvors te Giessen.

Verder is Fantasea Divers actief in de regio en daarbuiten. Vanuit Woudrichem worden er evenementen georganiseerd naar lokale plassen en naar zeeland. Ook verzorgt men we beveiligingen van verschillende evenementen, zoals Zeilwedstrijden, Openwater Zwemwedstrijden in Nederland en België, Sinterklaasintochten en “Te land ter Zee en in de Lucht” evenementen.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.