vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Burgemeester Naterop van Aalburg rekent op zijn burgers

26 december 2012 (door AalburgNet)

AALBURG - Burgemeester Fons Naterop doet middels een open brief een klemmend beroep op de inwoners om de jaarwisseling rustig te laten verlopen.

Burgemeester Naterop schrijft:

Nog enkele dagen en dan staat de jaarwisseling weer voor de deur en sluiten we 2012 af. Elk jaar ook weer een bijzonder moment van bezinning: terugkijken en vooruitzien. Voor velen van ons ook een moment van bij elkaar komen en gezelligheid. Als gemeenschap het nieuwe jaar inluiden. Goed voor een stukje gemeenschapszin en saamhorigheid.
Dat is ook de reden dat ik een beroep op u allen doe om er voor te zorgen dat we met elkaar onze verantwoordelijkheid nemen en de nieuwjaarswisseling zonder incidenten laten verlopen. Ik vertrouw dan ook op uw medewerking. In verschillende dorpen zijn vrijwilligers actief om een leuk feestje te organiseren waar men elkaar kan ontmoeten en nieuwjaarswensen uitgewisseld kunnen worden. Ik hoef u niet te vertellen dat bij een feestje niet passen vernielingen, overlast/verstoring van de openbare orde, bedreiging van de hulpverleningsdiensten, overmatig drankgebruik en afsteken van gevaarlijk en illegaal vuurwerk. Dit kan en mag niet door de samenleving getolereerd worden. Spreek elkaar zonodig daar op aan en in het uiterste geval schakel de politie in. Uiteindelijk betalen u en ik als inwoners van onze gemeente de hoge kosten die gepaard gaan met zinloze vernielingen aan gemeenschappelijke eigendommen.

Ik vertrouw erop dat we als Aalburgse samenleving onze verantwoordelijkheid kennen en ons inzetten om gezellig met elkaar het nieuwe jaar in te luiden. Ik verwacht en reken er dan ook op dat de nieuwjaarswisseling in Aalburg zonder incidenten of problemen mag verlopen en dat ik op 2 januari met u kan concluderen dat we met elkaar onze verantwoordelijkheid hebben genomen.

Ik wil tot slot u allen een mooi Kerstfeest toewensen en een fijne jaarwisseling. Graag nodig ik u allen uit om op woensdagavond 2 januari tussen 19.00 en 21.00 uur in het gemeentehuis van Aalburg de nieuwjaarsreceptie te komen bezoeken.

Hartelijke groeten,

De burgemeester van Aalburg,

A.M.T. (Fons) Naterop.
 
(Foto Aalburg.net)
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.