vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Radio Oké FM start groots prijzenfestijn

24 december 2012 (door AalburgNet)

AALBURG - Het nieuwe radiostation in de regio, Radio Oké FM viert dit jaar een grootse feestweek met veel prijzen en dito gezelligheid. Oké FM is de tranformatie van Aalburg FM enige weken geleden.Het prijzenaantal is groter dan andere jaren. Het prijzenfestijn zal starten op Eerste Kerstdag en tot en met Oudejaarsdag duren.

Ondanks de crisis zijn veel lokale ondernemers bereid de feestweek van Oké FM een handje te helpen. Rond de feestdagen wordt er voor tienduizenden euro's weggegeven op 'jouw familieradio'. Het prijzenfestijn zit gevuld met mega veel prijzen zoals waardebonnen, vuurwerkpakketten, APK keuringen en zelfs een fulltime HD led televisie!

Waardering
Het bestuur van de omroep merkte de gevolgen van de overgang van Aalburg FM naar Oké FM, het was dan ook eenvoudiger om aan sponsoren te komen. "Men sprak waardering uit voor de ontwikkelingen rondom het station.", aldus het bestuur. Toch zijn die op weg naar de professionalisering van de omroep nog lang niet afgerond. "Om deze slag verder te maken, hebben wij nog wel maanden nodig. Zo zitten er diverse programmamakers in een verbetertraject en zijn we met diverse partijen in gesprek over mogelijke samenwerkingen. Hierbij zijn de eerste al gerealiseerd", zo laat het bestuur weten.
Ook lijkt de doelstelling van het bestuur, om de horizon verder te verbreden, nu al geslaagd. “Dit jaar hebben wij opmerkelijk veel sponsoren buiten de gemeente Aalburg. Vele daarvan zitten wel in het Land van Heusden en Altena, maar bijvoorbeeld ook diverse sponsoren uit Den Bosch!”

Het prijzenfestijn is vanaf Eerste Kerstdag te beluisteren op Oké FM op de 106.4 & 105.3 FM en via www.oke.fm.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.