zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

ACKC maakt het de koploper lastig, maar verliest

24 december 2012 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Voor de laatste wedstrijd van dit jaar moest ACKC het zaterdag opnemen tegen de nog ongeslagen koploper HKC Utrecht.

ACKC kon zich in de eerste helft heel goed staande houden en was er nagenoeg geen krachtsverschil tussen de hekkensluiter en de koploper. Uiteindelijk was de afronding bij HKC beter en keerde ACKC met een 17-12 verlies huiswaarts. Zo sluiten de Almkerkers het jaar 2012 in de tweede klasse F af op de laatste plaats. Maar het vertrouwen is er nog steeds dat de tweede helft van de competitie wat beter zal gaan, zeker gezien het vertoonde spel in de wedstrijd tegen HKC. (Het Kontakt)

 

Lees meer over:

Almkerk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.