donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Oud Woerkum op de foto

24 december 2012 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Na het grote succes van vorig jaar is er ook dit jaar op oudjaarsdag een fotopresentatie over de historie van Woudrichem. Vorig jaar was de organisatie tijdens de eerste fotopresentatie vol verwachting of een dergelijke middag, en dan ook nog op oudjaarsdag, wel succesvol zou worden. De opkomst was boven verwachting en heeft naast een gezellige middag ook veel aanvullende gegevens en foto’s opgeleverdDit jaar gaat de fotopresentatie over het Woudrichem van vóór 1970 en zal vertoond worden op een groot scherm. Alle straten binnen de vesting maar zeker ook verenigingen, feesten en Woerkumse mensen zullen tijdens deze presentatie worden getoond. Alle foto’s zullen gepaard gaan met een toelichting waarbij aanvullingen door het publiek weer van harte welkom zullen zijn.

Tevens zijn deze nieuwe gegevens dan weer een aanvulling op de site van Aart en Anja de Joode, www.oudWoerkum.nl. Arie Metz, Woerkums verhalenverteller, zal deze middag aanwezig zijn om een 2-tal Woerkumse verhalen te vertellen. En een ieder van ons weet dat dit zal worden gedaan op de gezellige en smeuiige manier zoals alleen Arie dat kan.

De middag begint om 14.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Het Rondeel in Woudrichem gaat om 13.15 uur open. De toegang is gratis.

Lees meer over:

foto tentoonstelling Woerkum
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.