vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Nieuw College Aalburg benoemd

21 december 2012 (door AalburgNet)

AALBURG - Tijdens de raadsvergadering van 18 december zijn Cees Schreuders (CDA), Hermen Vreugdenhil (CU) en Sylvana de Backer (VVD) officieel benoemd als wethouders van de gemeente Aalburg.

Zij vormen samen met Ideaalburg en PvdA de nieuwe coalitie voor de resterende raadsperiode tot maart 2014. CDA, CU, Ideaalburg, VVD en PvdA hebben samen acht van de vijftien zetels in de raad. Het coalitieakkoord zal in de besluitvormende raadsvergadering van januari 2013 worden vastgesteld.

Vertrouwen
De vijf coalitiepartijen en de nieuwe wethouders hebben het volste vertrouwen dat het gemeentebestuur zich de komende periode optimaal zal kunnen inzetten voor de belangen van Aalburg.

Meer informatie over de nieuwe wethouders en de portefeuilleverdeling is hier te lezen: Samenstelling college. (Foto gemeente Aalburg)

Peiling
De Aalburgse Alliantie (AA) stelde eerder: 'Met de nieuwe coalitie lijkt er een barre winter aan te komen: ijskoud en met grote kans op enorme gladheid.' Aalburg.net heeft op dit moment een peiling lopen. Wat is uw mening? Bent u het met AA eens of juist oneens? Laat ook uw mening achter in de peiling, of poll zo u wilt, op Aalburg.net (Homepage). Op dit moment meent een meerderheid van de stemmers dat het inderaad en koude politieke winter wordt met glijpartijen.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.