woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

Nienke en Jasmijn trotse winnaars wedstrijd Nieuwe S

21 december 2012 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - Twee Sleeuwijkse meisjes mochten vorige week een speelgoedcadeaubon in ontvangst nemen bij Albert Heijn. Zij wonnen de ballon- en kleurwedstrijd die Winkelcentrum De Nieuwe S eind oktober uitschreef ter gelegenheid van de start van de bouw van het centrum.

De ballon van de 10-jarige Nienke Timmer werd helemaal teruggevonden in Overijse (net voorbij Brussel) in België! Haar ballon legde hemelsbreed maar liefst 120 kilometer af. De jury vond dat Jasmijn Verspui, gezien haar leeftijd van 4 jaar, de allermooiste kleurplaat inleverde.
 

Lees meer over:

Sleeuwijk nieuwe s
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.