woensdag 17 april 2024

Alles over Altena

Winnaars Decemberactie OV Aalburg blij verrast

20 december 2012 (door AalburgNet)

AALBURG - Hoewel de opkomst ietwat karig was, leed de stemming er niet onder. Natuurlijk ging aan de officiele uitreiking in d'Alburcht koffie (of thee) vooraf. Enkele bestuursleden van Ondernemersvereniging (OV) Aalburg serveerde die alsof zij nooit anders deden.

Toen duidelijk werd dat er toch zeker niemand meer zou komen, ging voorzitter Hans Verbeek over tot de prijsuitreiking van de gehouden Decemberactie. Hij feliciteerde de winnaars hartelijk. Secretaris Pieter Duijzer deelde de prijzen uit. Met het grootste genoegen namen de vijf aanwezigen hun verdiende waardebonnen in ontvangst, waarvan diversen reageerden dat zij toch vooral niet verwacht hadden in de prijzen te zullen vallen. Over de besteding ervan maakten niemand zich zorgen. De bonnen, met een waarde van 50, 100, 250 en 400 euro, zouden hun doel niet missen, zo viel te horen. Familie Pieterse uit Giessen ging met de hoogste waarde naar huis.

Afhalen
Diegenen die er niet waren kunnen hun verdiende prijs afhalen bij Boekhandel 't Schrijvertje, aan de Witboomstraat in Veen. De troostprijzen van 12,50 euro worden eerdaags per post verstuurd. Voor wat betreft de overige winnaars wordt verwezen naar het eerdere artikel op Aalburg.net.

Langer
De Decemberactie door de Aalburgse winkeliers liep van 19 november tot en met 15 december. Er deden 21 ondernemers, verdeeld over de kernen, aan mee. De Decemberactie kwam in de plaats van de traditionele Sint Nicolaasactie, die al vele jaren door OV Aalburg werd georganiseerd. Eerder besloot het bestuur deze actie te vervangen door de decemberactie die een langere doorlooptijd had. Dit tot genoegen van ondernemers én het winkelend publiek. Zoals eerder deze week een klant bij Slagerij Ton Schoon in de winkel zei: "Wel fijn dat de actie nu langer is. Anders gebeurde het wel dat de actie al af bijna afgelopen was voordat je er erg in had." (Op de foto de winnaars: de families Pieterse, Verwoert, Hobo, Van Andel en Boer - Foto Aalburg.net)
 

 

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.