vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Esther Wijnberg vertrekt als directeur van Bieb Altena

20 december 2012 (door AalburgNet)

ALTENA - Per 1 februari 2013 neemt de huidige directeur van bibliotheek Altena, Esther Wijnberg afscheid als directeur/bestuurder. De fusie van de bibliotheken in de gemeenten Werkendam, Woudrichem en Aalburg heeft mede dankzij haar vorm gekregen.

Met een voor haar kenmerkend enthousiasme heeft ze de afgelopen jaren leiding gegeven aan onze bibliotheken. Mevrouw Wijnberg heeft zich naast al haar andere taken het afgelopen jaar op een positieve manier ingezet voor de totstandkoming van een beleidsplan waarin een visie is verwoord op de toekomst van de bibliotheken in dit gebied. In goed onderling overleg hebben Wijnberg en de Raad van Toezicht van de Stichting Bibliotheken Altena besloten dat voor de uitvoering van dit beleidsplan gezocht zal worden naar een opvolger voor haar.

De Raad is Wijnberg dankbaar voor haar grote inzet en wenst haar veel succes toe met haar verdere werkzaamheden.

 

Lees meer over:

Altena bieb esther wijnberg
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.