donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

Nummer vijfhonderd op Facebook is genoteerd

18 december 2012 (door AalburgNet)

AALBURG - Op de redactie van Aalburg.net wordt afgeteld... Nog maar een paar vrienden is het digitale marktplein voor Aalburg en de regio verwijderd van de 'magische' vijfhonderd-grens. Nog slechts een enkele dag en dan is dat mooie getal vast en zeker feit... De vraag is alleen: wie wordt dat?

Want als die grens bereikt wordt, maken wij er hier op de redactie een klein feestje van. Maar die vijfhonderste viert dat mee. Hij of zij krijgt namelijk een overheerlijke lunch aangeboden bij Broodkunst, aan de Markt in Wijk en Aalburg. Die prijs wordt ook officieel uitgereikt in de broodjes- en delicatessezaak van Corine Hagelaars. Daar zal 'een praatje en een plaatje' zijn dat wordt geplaatst op Aalburg.net.

Op naar de vijfhonderd dus...!

Eerdere actie
Een eerdere actie in september, samen met Cigo Lucas, bracht Aalburg.net ook een slag verder. Die vier weken durende actie leverde toen honderd vrienden op. Daarmee werd het getal van vierhonderd Facebook-vrienden stevig overschreden. Een dikke twee maanden later 'schurkt' Aalburg.net nu dus tegen de vijfhonderd aan...

<UPDATE>
Vrijdagmiddag (21-12-2012) om 12:15 uur noteerde de redactie de vijfhonderste inschrijving: Martijn Pet uit Wijk en Aalburg.

Hij krijgt dan ook de beloofde lunch voor twee aan de Markt, eveneens in Wijk en Aalburg, een actie in samenwerking met Broodkunst.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.