vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Aanmelden voor Sportgala geopend

18 december 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Het einde van het jaar 2012 is in zicht. Een jaar waarin weer vele sporters zich in het zweet hebben gewerkt en sportprestaties zijn neergezet. Tijdens het jaarlijkse Sportgala worden alle jeugdige individuele sporters, maar ook sportteams gehuldigd die op enigerlei wijze een kampioenschap of podiumplek hebben behaald of een andere bijzondere sportprestatie hebben geleverd.

Iedereen kan een sporter of een team aanmelden voor het Sportgala. Ook voor succesvolle volwassen sporters of sportteams, of een opmerkelijke prestatie is er tijdens het gala een erepodium; zij kunnen worden voorgedragen voor de verkiezing tot sportman, sportvrouw, sportteam van het jaar 2012.

Favoriet
Uit alle aanmeldingen komen er per categorie genomineerden waaruit door een onafhankelijke jury een favoriet wordt gekozen. Tijdens het Sportgala wordt de uitslag van de sportverkiezing bekendgemaakt.

Uw aanmelding of voordracht kunt u indienen via het aanmeldformulier op  www.sportgalawerkendam.nl

Het Sportgala 2012 vindt plaats op vrijdag 15 februari 2013 vanaf 19.00 uur in sporthal de Crosser in Werkendam en is voor iedereen vrij toegankelijk.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.