maandag 15 augustus 2022

Alles over Altena

Project Gambikids boekt prachtige resultaten

18 december 2012 (door WerkendamNet)

HANK - Een bericht van Kerk en Samenleving uit Hank: "We gaan naar het einde van het jaar en achterom kijkend hebben we voor Gambikids ons project dit jaar al prachtige resultaten behaald, maar we gaan door want die kinderen in Essau verdienen meer dan die ene maaltijd.

De school wordt aangepast, er zijn zelfs sanitaire voorzieningen getroffen op de school, let wel die maaltijd wordt op school gegeven. De adventsactie loopt nog steeds, maar langzamerhand gaan we al weer aan de vastenaktie en het lopend vuurtje denken. U weet wel die fietstocht de zaterdag voor Pinksteren van kerk naar kerk door de Bommelerwaard en/of Het Land van Heusden en Altena. Gezellig samen fietsen voor een goed doel, u mag de kerken bezoeken waar u koffie e.d. aangeboden wordt.

We gaan nu genieten van een paar dagen vrij en zien U allen weer bij de koffie in Uw kerk te Hank op 6 januari 2013.

Namens  Leo, Annette, Diana, Linda, Corina, Jan en Elverien

HELE FIJNE KERSTDAGEN EN EEN GEZOND EN VEILIG 2013

Namens kerk en samenleving Hank

Elverien"

 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.