zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Bewoners Altenahove gaan sfeervol kerstdineren

17 december 2012 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Bewoners van Verpleeghuis Altenahove in Almkerk schuiven met de komende kerst aan, aan een sfeervol gedekte feestdis. Ook familieleden kunnen aanschuiven aan dezelfde feesttafel. Als zij dat willen tenminste... Zorgorganisatie De Riethorst Stromenland vindt het belangrijk dat haar cliënten zich thuis voelen in het verpleeghuis of (woon)zorgcentrum. Rond de feestdagen wordt daarom extra aandacht besteed aan het creëren van een gezellige sfeer en lekker eten.

Voor cliënten die in Zorgcentrum Altenahove wonen, maar ook in de andere verpleeghuizen en (woon)zorgcentra van De Riethorst Stromenland wonen, halen medewerkers alles uit de kast zodat zij de feestdagen plezierig doorkomen. Binnen De Riethorst Stromenland wordt echt gekeken naar wat mensen graag willen. Deze bijzondere afsluiting van het jaar wordt door veel mensen erg gewaardeerd.

Liefhebbers
De kerstdiners worden samengesteld in overleg met de medewerkers op een afdeling, op basis van de wensen die mensen hebben. Zij zijn degenen die mee mogen denken en bepalen. Alles is hierbij mogelijk, van champagne tot lamsfilet met honingthijmsaus en een grand dessert. Voor de liefhebbers wordt er voor een heerlijk wijntje gezorgd.

De tafels worden extra opgedekt met tafellakens en servetten. Ook wordt er aandacht besteed aan mooie versiering, lichtjes, bloemstukjes en is er desgewenst muziek. (Foto Riethorst Stromenland)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.