donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Brede school Eethen heet straks De Bogert

15 december 2012 (door AalburgNet)

EETHEN - Leerlingen van de Prins Willem Alexander-school hebben vrijdagmorgen in Eethen het bouwbord onthuld van de brede school, die achter de nieuwe kleedkamers van voetbalvereniging GDC moet verschijnen. Het kindcentrum krijgt de naam De Bogert en zal in het voorjaar van 2014 de schoolkinderen een nieuwe huisvesting geven.

Verder zullen peuterspeelzaal De Snatertjes, kindercentrum Camelot, Bibliotheek Altena, GDC, sportvereniging Sport & Vriendschap en de badmintonvereniging hun intrek nemen in het nieuwe gebouw. (Het Kontakt)

Lees meer over:

Eethen brede school
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.