maandag 24 januari 2022

Alles over Altena

Woonlinie levert vier duurzame woningen op

15 december 2012 (door WerkendamNet)

DUSSEN - De Zuideveldlaan in Dussen staat al een aantal jaar hoog op de agenda van Woonlinie. De technische staat van de woningen vroeg om een gedegen aanpak. De gesprekken met de bewoners hebben geleid tot renovatie van de woningen alsook nieuwbouw. De straat heeft inmiddels een ware transformatie ondergaan.

De woningen met even huisnummers heeft Woonlinie in 2011 al aan de buitenzijde gerenoveerd. Dit resulteerde in een vernieuwd, fris en gezellig straatbeeld.

Bouwproces
In 2012 is gestart met het aanpakken van een aantal woningen met oneven huisnummers. Acht van deze woningen hadden een plattegrond die niet meer van deze tijd was. Dit in combinatie met de technische staat van de woningen, zorgde ervoor dat in september 2012 vier woningen zijn gesloopt. Het bouwproces is zo voorspoedig verlopen, dat deze nieuwe en duurzame woningen al op 19 december 2012 opnieuw verhuurd gaan worden.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.