vrijdag 12 augustus 2022

Alles over Altena

Boeiende boekpresentatie voor hoogste klassen Ganzenhof

15 december 2012 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - Op vrijdag 14 december kregen de kinderen van CNS De Ganzenhof uit de groepen groep 6, 7 en 8 een boeiende boekpresentatie door Johan Molegraaf van de Stichting Historische Reeks Land van Heusden en Altena.

In het boek staan diverse verhalen uit de geschiedenis van de omgeving. De kinderen luisterden ademloos naar het verhaal over Nappie, de vos van Enschede. Tijdens het afmaken van het rekenwerk wilden de kinderen graag in het boek lezen. Twee leerlingen, Rebekka en Linde, bleven zelfs na schooltijd nog zitten lezen. Het boek mocht, helaas voor de kinderen, niet mee naar huis.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.