vrijdag 12 augustus 2022

Alles over Altena

Automobiliste (34) belandt met auto tegen boom in Giessen

15 december 2012 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - Een 34-jarige vrouw uit Brakel is vrijdagmorgen 14 december 2012 rond 08.00 uur op de Parellelweg gewond geraakt bij een eenzijdig verkeersongeval. De vrouw verloor op de modderige weg de macht over het stuur en botste met haar auto tegen een boom. Ze werd met een ambulance met verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

Door de gemeente werd voorzien in afzethekken om de weg af te sluiten. De gesloten verklaring werd echter door vijf automobilisten genegeerd. Zij kregen een bekeuring.

Loonbedrijf

Op het wegdek lag modder. De politie achterhaalde dat dit mogelijk was achtergelaten door een loonbedrijf dat deze week enkele keren grond gestort had op een stuk land aan de Parallelweg. Een van de eigenaren werd vanmiddag gehoord. Hij verklaarde dat woensdagmorgen er door zijn bedrijf waarschuwingsborden waren geplaatst met de waarschuwing "Glad wegdek". Ook was er woensdag en donderdag geveegd. Er werd donderdagavond besloten om na het vegen, vanwege het mogelijk opvriezen, de weg niet schoon te spuiten. Er lag niet veel meer en bovendien stonden de waarschuwingsborden er nog.

De politie zal deze verklaring en de overige bevindingen doorspreken met het Openbaar Ministerie en daarna een besluit nemen over het al dan niet opmaken van een proces-verbaal.

Lees meer over:

Politie ongeval Giessen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.