zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Glazen Etalage van start

14 december 2012 (door WerkendamNet)

DUSSEN - Vandaag is het zover. Vanaf vrijdagmiddag 17.00 uur wordt door Radio A-FM 24 uur lang uitgezonden vanuit de etalage van Ballegooyen Modes, aan de Molenkade in Dussen. De zogenaamde Glazen Etalage-actie. Werkendam.net berichtte hier eerder over.

De ‘glazen etalage’ is een variant op het Glazen Huis waarmee dj’s van 3FM jaarlijks geld inzamelen voor het Rode Kruis. Michel Pruijboom en Ruben Duinker zijn de dj's die de uitzending verzorgen.

Er zullen diverse gasten aanschuiven, politici en andere bekenden uit Altena, maar ook artiesten als Johnny Gold en Bart van der Stelt. Iedereen die binnenkomt mag iets meenemen, dat weer geveild wordt voor een goed doel, zoals bij de 3FM actie Het Glazen Huis.

Vos
Henk Vos, de vader van wielsrenster Marianne, neem een shirt van Marianne mee en er wordt een Meet & Greet met Marianne Vos geveild. Tijdens de uitzendingen kunnen verzoeknummers aangevraagd worden. Van Ballegooyen Modes verstrekt aan de klanten een ‘bankbiljet’ voor in de actiepot. Voor elke biljet schenkt de modezaak een bedrag aan de actie. Ook worden er kerstplateau´s verkocht die door jongeren in ‘t Middelpunt zijn gemaakt.

 

 

 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.