zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Tarieven Kinderopvang onder druk, maar niet in Woerkum

14 december 2012 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Vanaf 2013 worden de voorwaarden voor kinderopvangtoeslag weer aangescherpt door de overheid en verhogen veel kinderopvangorganisaties hun tarieven. Kinderopvang in Nederland wordt dus steeds duurder.

Door scherp en flexibel in te spelen op de diverse opvangbehoeftes van ouders en de implementatie van een nieuw pakketsysteem hoeft Kinderopvang Woudrichem haar tarieven voor 2013 niet te verhogen. Sterker nog, in sommige gevallen gaan ouders zelfs minder betalen. Een woordvoerder: 'Kinderopvang moet namelijk voor iedereen toegankelijk blijven. Een plaats van ontmoeting met een laagdrempelige sfeer is immers van groot maatschappelijk belang voor zowel kind als ouder.'

Maatregelen
Daarom neemt Kinderopvang Woudrichem naast de tarieven nog een aantal extra maatregelen waardoor ouders er financieel op vooruit gaan en om zodoende het gebruik van kinderopvang te stimuleren. De organisatie verlaagt permanent hun tarief op vrijdag, belonen zij ouders die andere ouders aanbrengen met een waardebon van Hotel Woudrichem t.w.v. € 50 en krijgen ouders die hun kind vóór 1 februari 2013 inschrijven één maand gratis opvang.

Lees meer over:

Kinderopvang tarieven
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.