maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Acht vonnissen geïnd in Nieuwendijk

13 december 2012 (door WerkendamNet)

NIEUWENDIJK -  Politieteam Altena heeft dinsdag 11 december 2012 een grote actie gehouden, gericht op inwoners die een openstaande boete of vonnis hadden. Acht personen zijn aangetroffen en totaal is er een bedrag van ruim tweeduizend euro geïnd: € 2.373,75.

Twee personen hadden een openstaand vonnis van twintig dagen gevangenisstraf. Een persoon kon zijn boete niet betalen dus ging negen dagen in hechtenis. De overige vijf personen hebben hun openstaande boete betaald.

Eenzame kerst
De politie raadt inwoners aan om openstaande boetes tijdig te voldoen. Voordat de politie op huisbezoek komt, is er al heel wat gebeurd. Bewoners hebben dan het hele jaar brieven van het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB) en de politie ontvangen met het verzoek om de boete te betalen. Na negen maanden komen deze mensen in een ander systeem terecht. Ze kunnen dan in het hele land aangehouden worden.

Lees meer over:

Politie Boete Nieuwendijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.