woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

Automobilist zonder rijbewijs weigert bloedtest

13 december 2012 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - De politie ging dinsdag 11 december tegen middernacht naar een melding van een verkeersongeval op de Woudrichemsedijk in Sleeuwijk. Het bleek te gaan om een eenzijdig verkeersongeval waarbij de 33-jarige bestuurder uit Bergen op Zoom met zijn auto tegen een hek is gereden. De bestuurder was niet in het bezit van een geldig rijbewijs, weigerde een bloedtest en wordt verdacht van het bezit van gestolen goederen.

De agenten vermoedden dat de automobilist onder invloed was van drugs. De bestuurder is aangehouden en meegenomen naar het bureau maar hij weigerde mee te werken aan een bloedproef.  Bij de doorzoeking van het voertuig zijn spullen aangetroffen die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn.

De 23-jarige bijrijdster uit Werkendam was niet aanspreekbaar omdat zij vermoedelijk onder invloed was van drugs. Zij is per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis.

Lees meer over:

Politie Sleeuwijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.