donderdag 28 oktober 2021

Alles over Altena

Medicijnen verkrijgbaar bij Spar in Andel

13 december 2012 (door WoudrichemNet)

ANDEL - De inwoners van Andel kunnen voortaan hun medicijnen bij de Spar ophalen. En wel vanaf maart volgend jaar. "Het uitgeven van medicijnen is een service die uitstekend bij Spar past", aldus Sjaak Kranendonk, algemeen directeur bij Spar.

"Het bieden van dagelijks gemak dichtbij huis gaat verder dan het verkopen van dagelijkse en dagverse boodschappen. Spar is dan ook van plan deze service aan het reeds bestaande pakket aan services toe te voegen."

Assortiment medicijnen
Veel Sparondernemers en hun medewerkers hebben zich opgegeven voor of nemen deel aan de opleidingen Drogist of Assistent Drogist die binnen de Spar Academie worden aangeboden. Er hebben zich intussen al ruim 200 Sparondernemers en –medewerkers opgegeven voor de drogisterij opleiding. Daarmee kunnen de Sparwinkels een groter assortiment zelfzorg medicijnen voeren. De winkels zijn dan ook voorbereid  om deze extra service van herhalingsrecepten van de apotheek aan hun buurt- of dorpsbewoners te bieden. (Franchise gids)

Lees meer over:

spar
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.