zaterdag 13 augustus 2022

Alles over Altena

Bejaarde vrouw overloopt insluiper

10 december 2012 (door WerkendamNet)

HANK - Een 75-jarige vrouw heeft maandagochtend 10 december omstreeks 05.15 uur een insluiper overlopen die haar aanleunwoning aan de In 't Rietwerf was binnengedrongen. droeg.

De vrouw was wakker geworden van onbekende geluiden en liep vanuit de slaapkamer de woonkamer in toen daar plotseling een onbekende man stond. De vrouw zag kans een buurman te alarmeren en vervolgens een personeelslid van het complex te waarschuwen. In de tussentijd heeft de inbreker kans gezien om weg te komen.
Uit onderzoek is gebleken dat de inbreker de aanleunwoning binnen is gekomen via een openstaand draairaampje. Hij maakte een portemonnee met inhoud buit. Het zou gaan om een jonge man, van ongeveer 18 jaar oud, die opvallend klein van stuk was, zo'n 1.60m lang, en donkere kleding en een donker hoofddeksel droeg.

Lees meer over:

Politie inbreker hank
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.