vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

SDc: Ondernemers zijn mans genoeg ondernemersfonds in te stellen

8 december 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Het Ondernemersfonds Altena is een onderwerp dat in alle kernen binnen Altena veel discussie en vragen oproept. Zo ook in Werkendam. Stuurgroep Dorpsbelang combinatie (SDc)  is niet tegen, maar meent dat ondernemers een dergelijk fonds best zelf op poten kunnen zetten. De gemeente moet hier buiten blijven. Een reactie van de partij uit de afgelopen commissievergadering:

"Vele ondernemers namen de gelegenheid in te spreken en de commissieleden hun mening te geven over het plan om een Ondernemersfonds in te stellen, waarvoor de gemeente via de OZB de bijdrage gaat innen. Helaas voor de wethouder waren er vele bezwaren en bleek dat vooral kleine ondernemers niet in de  totstandkoming van het fonds waren betrokken. Een gebrekkige communicatie en een plan waar nog vele haken en ogen aan kleefden. SDc heeft er met alle andere partijen voor gezorgd dat de wethouder het plan terug nam om op een later tijdstip met een beter uitgewerkt plan te komen.

SDc is in principe niet tegen, maar is van mening dat de ondernemers zelf mans genoeg zijn een dergelijk fonds in het leven te roepen en hiervoor bijdrages te innen. Dit is geen taak voor de gemeente."

Lees meer over:

sdc ondernemersfonds altena
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.