donderdag 28 oktober 2021

Alles over Altena

Buurtvereniging De Zwaan in Kerstsfeer

8 december 2012 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Als er ergens een bijzonder actieve buurtvereniging is, dan is die in ieder geval te vinden in Andel. Buurtvereniging De Zwaan laat weinig momenten voorbij gaan om de buurt gezelliig te maken, aan te kleden of wat dan ook. De Feestweek ligt nog vers in het geheugen. Met de kerst voor de deur ligt het natuurlijk voor de hand dat er in die buurt kerstbomen te vinden zijn. Vandaag werden door Cees, Nezinus, Alex en Boudewijn de kerstbomen in een besneeuwd Zwanengebied geplaatst.

De bomen zijn voorzien van verlichting die op een tijdklok werkt. De Zwaan laat weten: 'Dank aan iedereen die toestemming heeft gegeven om de stekker in hun stopcontact te steken.' Kortom, het wordt weer gezellig daar in Andel de komende weken. (Foto Buurtvereniging De Zwaan)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.