Thursday 23 September 2021

Alles over Altena

Hoogste punt Den Eng in Veen bereikt

7 december 2012 (door AalburgNet)
VEEN - Aannemer Bimo Bouw realiseert in Veen de nieuwbouwwijk Den Eng, in opdracht van Woonlinie. Op dit moment zijn elf koop- en twaalf huur eengezinswoningen in aanbouw. De bouw is gestart begin september 2012 en amper drie maanden later is het hoogste punt bij alle woningen bereikt.

Op woensdag 5 december 2012 om 12.00 uur werd op de bouwplaats stilgestaan bij het bereiken van het hoogste punt. De bouwvakkers en leerlingen die op de bouwplaats meewerken, zijn in het zonnetje gezet. De bouwvakkers hebben tussen de middag een heerlijk ‘broodje bal’ met elkaar gegeten. Ook kregen ze, naast heel veel waardering van Woonlinie, een envelop en chocoladeletter.

Leerling-bouwplaats
Woonlinie vindt het belangrijk dat ook leerlingen dit soort mijlpalen meevieren. De bouwplaats biedt jongeren de ruimte om kennis te maken met het werken in de bouw. Dit biedt hen een beter perspectief op de toekomst. Zeker in deze tijd van recessie is het dé manier om jongeren aan deze mooie sector te binden en een kans op een goede baan te bieden!

Lees meer over:

veen De Eng woningen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.