donderdag 28 oktober 2021

Alles over Altena

Clubhuis Sparta'30 open

7 december 2012 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Zaterdag 8 december is het clubhuis van Sparta'30 vanaf 15.00 uur geopend.

"Na aanleiding van de gebeurtenissen van vorige week heeft het bestuur  besloten om een gedragscode voor onze leden op te gaan stellen. Dit zal gaan gelden voor spelende leden, niet spelende leden en supporters. Leden die hierover mee willen denken zijn deze middag van harte welkom.
Leden die na aanleiding van vorige week na het overlijden van Richard Nieuwenhuizen grensrechter bij SC Buitenboys een gesprek aan willen gaan zijn deze middag ook van harte welkom. Zowel leden van het jeugd bestuur als het hoofd bestuur zullen hiervoor aanwezig zijn."

Lees meer over:

Voetbal sparta30 clubuis almere
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.