zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Radio A-FM 24 uur in De Glazen Etalage

5 december 2012 (door WerkendamNet)

DUSSEN: Vanaf vrijdag 14 december 17.00 uur gaat Radio A-FM 24 uur lang uitzenden vanuit de etalage van Ballegooyen Modes in Dussen. Tijdens de uitzending kunnen mensen hun bijdrage leveren door verzoeknummers aan te vragen. Dit in het kader van Kom In Actie: Let's hear it for the babies van 3FM Serious Request. 

Op 14 en 15 december ontvangt elke klant bij aankoop van een actieartikel bij de kassa een 'bankbiljet' dat men in de actiepot kan deponeren. Voor elke biljet schenkt Ballegooyen Modes een bedrag aan de actie. Het streefbedrag is 10.000 euro.

Let's hear it for the babies
Ruim vijf miljoen babies sterven wereldwijd binnen een maand na de geboorte, voor of tijdens de bevalling. Babysterfte is een stille ramp die zich elke zes seconden voltrekt. Oorzaak: het ontbreken van goede medische zorg en begeleiding.

Kijk ook op: www.kominactie.nl/deglazenetalage

Radio A-FM is te ontvangen op 107.1 en 107.8 FM

Serious Request
3FM Serious Request (vaak verkort tot Serious Request) is een jaarlijks terugkerende actie van de Nederlandse radiozender 3FM waarbij geld wordt ingezameld voor projecten van het Rode Kruis. Drie dj's zijn zes dagen opgesloten in het Glazen Huis en mogen niets eten. Tegelijkertijd draaien ze dag en nacht, in ruil voor een donatie, verzoeknummers voor luisteraars. Verder worden bekende Nederlanders ingezet en worden er dingen geveild.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.