dinsdag 19 oktober 2021

Alles over Altena

Lapina is weer thuis...

5 december 2012 (door WoudrichemNet)

ANDEL - De opvang is weer "thuis", zo schrijft Konijnenopvang Lapina uit Andel op haar website.

"Gisteren was het dan eindelijk zover. Na vier maanden de konijnenopvang elders ondergebracht te hebben, kon de opvang weer terug naar huis. Wat hebben we naar die dag uitgezien. Het weer zat ons mee. Helaas waren we met een kleiner clubje dan gepland, maar dat liet ons niet tegenhouden om er flink tegen aan te gaan. Alles staat nu weer netjes op zijn plek.

Het waren echt vier hele lange, chaotische maanden. Blij dat dat ze achter de rug zijn. Gelukkig is met de konijnen alles goed gegaan. De opvang kon gewoon doordraaien, mede dankzij alle hulp die we hebben gekregen. De helpers hebben zelfs een extra tandje bij gezet, zodat het mogelijk was dat wij er even een weekje tussenuit konden naar het mooie Luxemburg.

Iedereen die ons heeft geholpen, willen we ontzettend bedanken voor de hulp en mentale steun. In het bijzonder willen we mijn ouders bedanken die vier maanden lang met de opvang opgescheept hebben gezeten en die steeds meer werk uit handen namen. De laatste tijd hoefde ik helemaal niet meer te komen om te voeren en werd tussen de poetsdagen door alles bijgehouden wat schoonmaken betreft. De konijnen zijn door en door verwend! Heel even dachten we nog van: 'Oh, de opvang komt niet meer terug!', zo goed werd er voor de konijnen gezorgd. Mijn ouders zullen de opvang missen. Om dat gemis een klein beetje te verlichten, hebben we een paar hokken laten staan, zodat ze voor de konijntjes die nog niet plaatsbaar zijn, kunnen zorgen."
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.