woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

Bevroren autoruit weerhoudt woninginbreker van diefstal auto

4 december 2012 (door WoudrichemNet)

ALMKERK -  Bevroren autoruiten hebben vanmorgen (03-12-2012) een woninginbreker ervan weerhouden om de auto van de bewoners aan de Achterstraat weg te nemen.

De bewoners werden rond 03.45 uur wakker van een geluid. Toen ze poolshoogte namen ontdekten ze een inbraak. De inbreker had onder andere een autosleutel van de auto die op de oprit stond buit gemaakt. De bewoners zagen de man in de auto zitten. Op het moment dat ze naar de auto liepen, verliet hij de auto en rende weg. De ruiten van de auto waren rondom bevroren en belemmerde daardoor het zicht. De politie heeft in de omgeving gezocht wat niet leidde tot een arrestatie.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.