Thursday 23 September 2021

Alles over Altena

Cigo Lucas viert feest en iedereen is welkom

3 december 2012 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Aanstaande vrijdagavond (7 december) is er bij CIGO Lucas aan de Markt in Wijk en Aalburg een verlengde koopavond tot 22.00 uur als jubileumavond vanwege hun 5-jarig jubileum. René en Carola Lucas laten dan vol trots hun vernieuwde winkel zien waarbij ook PostNL en ING een nieuwe formule hebben gekregen.

Op deze avond zal De Vrijdagavondshow van OKé FM (voorheen Aalburg FM) vanaf 18.00 uur een vier durende uitzending verzorgen rechtstreeks vanuit de winkel. Radiomakers Henri Verhagen en Ronni Hetjes hebben deze live-primeur na de sluiting van AalburgFM. Het hapje en het drankje op deze avond wordt mede verzorgd door BBQ Compleet uit Veen. 'De avond zal bol staan van de aanbiedingen en onverwachte prijzen', aldus René Lucas. Om dat kracht bij te zetten foldert de ondernemer deze week nog in het dorp.

Entertainment
Dat doet ook Mikado Bloemen en Wonen. De feestavond bij Lucas krijgt zo een extra glans door de jaarlijkse, traditionele Kerstmarkt verderop in de Aalburgsestraat. De onderneemster pakt ook nu weer groots uit. Zo is er live entertainment, een hapje en een drankje en een tiental andere ondernemers die hun leuke koopwaar via marktkramen aanbieden. Dit alles uiteraard in de bekende kerstsfeer waar Mikado al jaren om bekend staat.

Lees meer over:

cigo lucas okefm veen bbq mikado
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.