vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Zaterdag Open dag Kinderopvang

3 december 2012 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Op zaterdag 8 december houdt Kinderopvang Woudrichem op locatie Het Bastion (Middelvaart 1, Woudrichem) van 11:00-14:00 uur een open dag, genaamd 'Warme Wintertuin'. Deze open dag is bedoeld voor ondernemers, journalisten, politici, omwonenden en natuurlijk geïnteresseerde ouders en hun kinderen. Daarnaast is iedereen die nieuwsgierig is van harte welkom om bij ons een kopje koffie te komen drinken.

Tijdens Warme Wintertuin zijn er diverse activiteiten voor en door de kinderen, kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie/thee met iets lekkers erbij en zijn er diverse informatieve stands waar u terecht kunt met al uw vragen over actualiteiten, wetgeving, onze diensten, tarieven en beleid.

Symbool
De naam van de open dag is natuurlijk niet zomaar gekozen. Deze staat symbool voor de manier waarop Kinderopvang Woudrichem omgaat met klanten, de visie op kinderen en het letterlijk naar binnen halen van de winter.

De flyer voor dit evenement is verspreid bij basisscholen, ondernemers en supermarkten. Heeft u afgelopen zaterdag de ijskoningin gemist bij de MCD en Lidl? Geen probleem, zij zal gedurende de hele open dag aanwezig zijn. Leuk om samen mee op de foto te gaan!

Aan de totstandkoming van de open dag hebben bijgedragen: Restaurant Baldadig, Oude Liefde, VVV, Korenmolen Nooitgedagt, IJssalon Baks, Haar en beautysalon Philli's en De Pannenkoekenboot.

Lees meer over:

Kinderopvang Open dag
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.