vrijdag 12 augustus 2022

Alles over Altena

Pietenfeest Andelo en De Zilvermeeuw groot succes

3 december 2012 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - Ruim negentig kinderen in de leeftijd van drie tot en met zeven jaar hebben afgelopen vrijdag deelgenomen aan het pietenfeest georganiseerd door gymverenigingen Andelo en De Zilvermeeuw. Al vroeg op de middag was een zaal van sporthal de Jager omgetoverd tot een groot pietenparcours.

Alle kinderen mochten klauteren op een grote stormbaan, cadeautjes door de schoorsteen gooien en balanceren over banken en kasten om zo hun pietendiploma in de wacht te slepen. Natuurlijk waren er ook twee pieten aanwezig, die meer moeite hadden met de obstakels in de gymzaal.

Dansen
Daarnaast werd er door de kinderen gedanst op de hit 'Zwarte pietenstyle' die geprojecteerd werd op een wand van de gymzaal. Na afloop mocht er gegrabbeld worden naar cadeautjes en werden de pietendiploma's uitgereikt door de zwarte pieten.

Het was de eerste keer dat Andelo en De Zilvermeeuw samen een groot feest organiseerden.

 

Lees meer over:

pieten Giessen zilvermeeuw Andelo
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.