donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

AalburgFM geeft domein cadeau aan Aalburg.NET

30 november 2012 (door AalburgNet)

AALBURG - Vanaf vandaag is het digitale marktplein Aalburg.net ook te vinden via www.AalburgFM.net - een cadeautje van het lokale radiostation dat vanaf 12.00 uur niet meer zal uitzenden en op 'zwart' gaat.

De redactie van Aalburg.net werd vanmorgen rond 9:30 uur in de afscheidsuitzending van AalburgFM gehaald door radiopresentator Henri Verhagen. Al mijmerend hoe wij de laatste uren van AalburgFM beleefden ('Vooral verkouden!') verrastte hij de redactie met een onverwacht cadeautje: de domeinnaam AalburgFM.net is doorgelinkt met Aalburg.net. Dat als waardering voor de grote mate van aandacht die ons digitale marktplein de achterliggende weken besteedde aan het verdwijnen van de lokale zender.

Reacties
Verhagen had sterk de indruk dat de berichten op Aalburg.net nogal wat 'los' gemaakt hadden. Dat valt te bevestigen. De berichten over AalburgFM werden daar werkelijk véle honderden malen gelezen, met als ultieme toppers het bericht dat AalburgFM verder gaat onder de naam AltenaFM. Op de voet gevolgd door het bericht dat op Twitter een actie tot behoud was gestart en Aalburg.net aansluitend een poll had gemaakt. Kortom, er waren deze de achterliggende weken veel speculaties, waaraan de persconferentie van hedenmorgen een einde moet maken.

AalburgFM is niet meer. Maar inmmiddels is wel OkéFM gelanceerd, de nieuwe zender voor Aalburg (en daarbuiten) onder het motto: jouw familieradio!

Lees er hier alles over...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.