Saturday 18 September 2021

Alles over Altena

Micha Boy de Waal sluit overeenkomst met HSF Logistics MX Team

29 november 2012 (door AalburgNet)

VEEN - Micha Boy de Waal gaat komend seizoen rijden voor het HSF Logistics Motorsport team. Afgelopen week zijn alle handen geschud en is het rond.  De samenwerking met JTX Racing uit Cuyk wordt voortgezet en nieuw is voor komend seizoen de support van KTM.

Het HSF team gaat het derde seizoen in met bestaande en nieuwe namen in de ONK’s van de KNMV en er wordt door teamgenoten gestreden bij de MON plus de EK en de IMBA wedstrijden: Ceriel Klein Kromhof, Micha Boy de Waal en René Albers zijn de namen die in de MX2 aan de slag gaan. De wedstrijden die verreden gaan worden zijn de ONK’s op eigen bodem, de EK wedstrijden en zoals het er nu uitziet drie GP’s. Nederland, Duitsland en België. De heren gaan allen met de nieuwe 2013 KTM 250 SX-f rijden.

Ready to race
Op de site van De Waal valt onde rmeer te lezen: "Bij HSF Logistics Motorsport werken ze graag met mooie materialen en hebben ze een liefde voor alles wat wielen heeft. Dat vertaalt zich van het koel- vries transport waar zij zich dagelijks mee bezig houden naar het ondersteunen van het HSF Logistics Henstek rally team van Henk Knuiman die ook met en KTM rijdt, tot de opzet van een groots motorcrossteam. Simon Frederiks (eigenaar HSF en teambaas van het HSF Logistics motorsport team) heeft zelf meegereden aan de Porsche Supercup. Bij HSF zijn ze dus net als bij KTM ,Ready to Race’!"

 

Lees meer over:

veen micha boy de waal
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.