vrijdag 12 augustus 2022

Alles over Altena

Ganzenhofdkids bakken pizza's

29 november 2012 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - Op woensdag 28 november stapten de kinderen en juffen van groep 7/8 van basischool De Ganzenhof op de fiets om naar het Prinsentuin in Andel te gaan. Daar werden zij door vier leerlingen naar het kooklokaal gebracht om daar pizza’s te bakken.

De school laat weten: "Na een korte instructie moesten de kinderen alle ingredienten zelf afwegen en bij elkaar zoeken. Na het kneden en versieren, gingen de pizza’s de oven in. Het lokaal begon steeds lekkerder te ruiken en na een klein kwartier kon iedereen genieten van een heerlijke pizza!"
 

Lees meer over:

prinsentuin Giessen ganzenhof
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.