vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Gemeenten starten enquête over de samenwerking in Land van Altena

28 november 2012 (door AalburgNet)

ALTENA - De gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem werken al enige jaren samen. De drie gemeenten hebben nu behoefte aan het maken van een heldere en goed onderbouwde keuze voor het vervolg van deze samenwerking.

Bij die keuze betrekken de gemeenten ook graag de mening van inwoners, ondernemers en vertegenwoordigers van instellingen.
Daarom wordt er binnenkort een enquête gehouden onder ruim 5500 willekeurig gekozen inwoners van de drie gemeenten en 450 ondernemers en vertegenwoordigers van diverse instellingen. Zij krijgen in de week van 3 december een brief met het verzoek de enquête in te vullen via internet. Een papieren versie is ook beschikbaar voor degenen die niet over internet beschikken.

De drie gemeenten hopen dat alle willekeurig geselecteerde inwoners en vertegenwoordigers van bedrijfsleven en instellingen meewerken aan de enquête, zodat een representatief beeld ontstaat van de verschillende meningen over de samenwerking in ons gebied.

In februari 2013 worden de resultaten van de enquête bekend gemaakt.

Lees meer over:

Altena enquete
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.