Thursday 23 September 2021

Alles over Altena

Nieuwe aanhoudingen in zaak mishandeling politieagent

27 november 2012 (door AalburgNet)

AALBURG - DEN BOSCH - In verband met de mishandeling van een politieagent op de Buitenhaven in 's-Hertogenbosch heeft de politie zondag twee nieuwe verdachten aangehouden. In Wijk en Aalburg werden een vrouw van 17 jaar en een 22-jarige man uit die plaats gearresteerd.

De politie onderzoekt de rol van de aangehouden verdachten bij de mishandeling. Het tweetal zit vast voor verder onderzoek. De politie is nog altijd op zoek naar getuigen die gezien hebben wat er is gebeurd. Zij kunnen contact opnemen met de politie in 's-Hertogenbosch via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.