Saturday 18 September 2021

Alles over Altena

Politie zoekt getuigen van zware mishandeling

27 november 2012 (door AalburgNet)

AALBURG - DEN BOSCH - Op de Buitenhaven is zondagochtend omstreeks 04.45 uur een politieman zwaar mishandeld. De politie heeft vier mannen aangehouden en is op zoek naar getuigen.

De politieman was belast met horecatoezicht toen hij door een 22-jarige man uit Wijk en Aalburg werd uitgescholden. De agent sprak hem aan op zijn gedrag. De man werd direct agressief en greep de agent bij zijn keel. Hierop werd de verdachte aangehouden. Bij zijn aanhouding verzette de man zich zo hevig dat beide op de grond vielen. Vervolgens hebben meerdere omstanders de politieman geschopt en geslagen. Toegesnelde agenten konden uiteindelijk, naast de eerst verdachte, nog drie mannen aanhouden. Het betreffen twee mannen uit Wijk en Aalburg (21 en 24 jaar) en een 21-jarige man uit Veen. Het viertal in verzekering gesteld.

Getuigen
De politieman is met hoofdletsel naar het ziekenhuis gebracht. De politie is op zoek naar getuigen die gezien hebben wat er is gebeurd. Zij kunnen contact opnemen met de politie in 's-Hertogenbosch via tel. 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.