zondag 7 augustus 2022

Alles over Altena

Genderen krijgt verlichte schaatsvijver

27 november 2012 (door AalburgNet)

GENDEREN – De vijver naast de Ruiterhof wordt in de winter altijd steevast en volop gebruikt om te schaatsen. Als het water bevroren is tenminste... Dan binden jong en oud de ijzers onder voor vele uren schaatsplezier. Die pret wordt alleen nog maar groter nu de lokale plas aan twee kanten verlichting krijgt. Langs de oost- en westzijden is de bekabeling al aangebracht en ieder van die vijverkanten is straks voorzien van maar liefst vier lichtpalen. Maar er is meer: niet alleen de vijver, maar het hele park zal worden verlicht. Dat is weer goed nieuws voor (late) wandelaars!

Hoe het ook zij: in Genderen kan de winter dus komen! Daar heeft men nu een echte, goed verlichte en schitterende ijsbaan. Kom maar op met de koek en zoopie dus...

Wie nog eens herinneringen wil ophalen aan de afgelopen winter - supergezellig schaatsen op de Ruiterhof te Genderen 2012 - klikt hier...

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.