maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Vanavond duurzaamheidsavond in Nieuwendijk

27 november 2012 (door WerkendamNet)

NIEUWENDIJK - Rentmeesterschap zit bij het CDA in de genen en CDA-ers geven daar handen en voeten aan op alle politieke niveaus. Daarover gaat CDA en duurzaamheid.

Als het aan het CDA ligt, wordt tien procent van de energiebehoefte in 2020 ‘duurzaam decentraal’ opgewekt. Met ‘duurzaam decentraal’ bedoelt de partij dat er ruimte is voor energieopwekking in eigen beheer. Burgers en bedrijven staan te trappelen om de baas te worden over hun eigen energie. Mensen krijgen op die manier meer grip op hun woonlasten en voor bedrijven levert het concurrentie voordelen op. Lokale initiatieven moeten volgens het CDA zorgen voor meer duurzame opwekking in de toekomst.

Spies
Vanavond - dinsdag 27 november 2012 - organiseert het CDA Werkendam om die reden een Duurzaamheidsavond in Dorpshuis Tavenu. Een woordvoerder: 'We hebben verschillende sprekers uitgenodigd die een presentatie zullen geven over de verschillende aspecten van Duurzaamheid voor zowel particulieren als het MKB. Als speciale gastspreker zal ook minister Spies aanwezig zijn.'

De CDA Duurzaamheidsavond is van van 20.00 tot 22.15 uur in het Dorpshuis Tavenu, aan de Singel 16a, in Nieuwendijk.

 

Lees meer over:

duurzaamheid cda Nieuwendijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.