Thursday 23 September 2021

Alles over Altena

Frontale botsing twee auto's op de Groeneweg

26 november 2012 (door AalburgNet)

VEEN - Op de kruising Groeneweg met de Wijksestraat zijn zaterdagavond rond 23:00 uur twee auto's frontaal op elkaar gebotst. In een van de auto’s raakten een 65-jarige man en een 62-jarige vrouw, afkomstig uit ‘s-Hertogenbosch gewond.

De brandweer heeft de vrouw uit de auto bevrijd. Het tweetal is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van het andere voertuig raakte niet gewond. De GGD kwam met twee ambulances ter plaatse om medische hulp te verlenen. De Groeneweg was na het ongeluk enige tijd afgesloten.

De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Lees meer over:

ongeval veen botsing
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.