vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Voorleeskampioen Jamy de Kock bezoekt Kinderopvang Woudrichem

24 november 2012 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Donderdag 22 november bracht Jamy de Kock een bezoekje aan Kinderopvang Woudrichem. Jamy won onlangs het Voorleesfeest, georganiseerd door Stichting Woerkums Literair Café. Omdat Kinderopvang Woudrichem al jaren de tussenschoolse opvang verzorgt bij basisschool de Eben-Haëzer, waar Jamy op school zit, waren zij onmiddellijk op de hoogte van dit leuke nieuws. Daarop besloten zij onmiddellijk om Jamy uit te nodigen om bij hen te komen voorlezen.

De voorleeskampioen voelde zich onmiddellijk gevleid en twijfelde geen moment. Afgelopen donderdag wachtte een groep peuters en kleuters van Kinderopvang Woudrichem dan ook vol spanning op Jamy's komst.

Na een korte introductie ,mocht Jamy zich wagen aan een spannend sinterklaasverhaal. Als geoefende voorlezer wist ze haar publiek moeiteloos om haar vinger te winden. De jonge kinderen hadden alle aandacht voor hun bijzondere gast.

Aan het eind van het verhaal werd zij verrast met een heerlijk doosje Merci. En omdat Jamy een heleboel schoolgenootjes (her)kende bleef ze na afloop nog gezellig even kletsen. Het was weer een literaire top middag bij Kinderopvang Woudrichem.

Lees meer over:

Kinderopvang voorleeskampioen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.