zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Sloop - en nieuwbouw - Munsterkerk start binnenkort

23 november 2012 (door WerkendamNet)

DUSSEN -  Woonlinie start binnenkort met de sloop van woningen aan de Munsterkerk in Dussen. De gemeente Werkendam heeft een sloopvergunning afgegeven voor de woningen aan de Munsterkerk 9-29. Dit betekent dat deze woningen op korte termijn worden gesloopt.

Aannemersbedrijf Verhoeven uit Zaltbommel gaat de woningen slopen. De sloop wordt uitgevoerd in twee fases. Aankomende week begint men met de asbestsanering en het verwijderen van alle begroeiing op het perceel. Hierna start de daadwerkelijke sloop van de woningen. De sloopfase duurt ongeveer twee weken. Het perceel wordt afgezet met hekwerken, zodat betreding van het gebied wordt voorkomen.

Overlast
De kans is groot dat u enige overlast zult ondervinden van de sloopactiviteiten. Het is voor de aannemer helaas niet mogelijk om de sloop van deze woningen geruisloos te laten verlopen. Materiaal wordt aan- en afgevoerd. Mensen lopen en werken op de locatie. Ondanks al deze activiteiten doet de aannemer zijn uiterste best om de overlast zoveel mogelijk te beperken. Aanspreekpunten zijn de uitvoerder van de aannemer en de projectleider van Woonlinie, Bert van den Hengel, telefoonnummer (088) 520 4000.

Bouw
Medio 2013 start Woonlinie op het perceel met de bouw van het nieuwe wooncomplex met zorg. Bewoners van steunpunt de Molenwiek (met een vaste huurovereenkomst) verhuizen hier met voorrang heen. In het eerste kwartaal van 2013 nodigt Woonlinie de bewoners uit voor een informatiebijeenkomst.

Lees meer over:

Dussen sloop
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.