woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

Bruidsmodeshow Altenahove zeer geslaagd

22 november 2012 (door WoudrichemNet)

ALMKERK -  De psychogeriatrische afdeling Morgenster in verpleeghuis Altenahove in Almkerk is twee weken geleden omgetoverd tot ‘bruidscentrum’. Compleet met hartjesballonnen, slingers, trouwfoto’s en op de gang met trouwjurken gesmukte paspoppen. Donderdagmiddag 15 november 2012 volgde de apotheose: een geweldige en inspirerende bruidsmodeshow met trouwboeket, bruidstaart, champagne en hapjes. De bewoners van afdeling Morgenster genoten volop van deze mooie, romantische middag.

Als de bruidsmodeshow om klokslag 14.00 uur begint, showen zeventien bruidjes een voor een de prachtigste trouwjurken. Bewonderende blikken van cliënten zijn hun deel. Ze dragen dan ook bruidsjurken in alle formaten en kleuren, op maat gemaakt vanaf het jaar 1949 tot nu. Kersverse bruidegom Rob die onlangs in oktober 2012 is getrouwd, loopt als laatste over de catwalk. De meeste jurken worden geshowd door personeelsleden maar er zijn ook bruidjes van buitenaf. Een groots trouwboeket met kleurrijke bloemen van sponsor Bloemsierkunst De Gelegenheid fleurt de show op. Na de show werd dit mooie boeket geschonken aan het echtpaar Groeneveld-Vos ter ere van hun 64-jarige huwelijk. Uiteraard werd de middag net als op een echte bruiloft afgesloten met champagne en lekkere hapjes.

Geweldige middag
Jiske Twilt, teammanager zorg op afdeling Morgenster: ‘Ik heb de middag aan elkaar gepraat en bij elk bruidje iets leuks verteld. Het was echt een geweldige middag. Je ziet bewoners ontzettend genieten en daar doen we het toch voor. Ik wil iedereen hartelijk bedanken voor zijn of haar inzet!’

 

Lees meer over:

altenahove Almkerk riethorst bruid
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.