maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Vrijwilligers bemannen balies politiebureau Nieuwendijk

20 november 2012 (door WerkendamNet)

NIEUWENDIJK - Vanaf maandag 5 november 2012 kunt u voor advies en hulp ook terecht aan de balies van de politiebureaus in Nieuwendijk. Van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur bemannen politievrijwilligers, volontairs geheten, de balies van beide bureaus. Zij kunnen u onder andere informatie geven over de verschillende manieren van aangifte doen, een afspraak voor telefonische aangifte maken of mensen helpen met het doen van internetaangifte.

Want: de politie is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Telefonisch en via internet. Als het om een spoedgeval gaat, is de politie bereikbaar via het telefoonnummer 112. Wie een melding wil doorgeven van bijvoorbeeld een overlastgevende situatie, kan een afspraak maken met de wijkagent. Wie informatie wil hebben over de verschillende manieren van aangifte doen belt met 0900-8844.

Lees meer over:

Politie Nieuwendijk balie
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.