maandag 15 augustus 2022

Alles over Altena

Bewoonster oog in oog met inbrekers

19 november 2012 (door WerkendamNet)

HANK - Een 45-jarige bewoonster van een vrijstaand huis aan de Buitendijk is vrijdagmiddag rond 14.00 uur geconfronteerd met drie inbrekers.

De bewoonster was op de eerste verdieping in de badkamer. Ze opende de deur en zag toen drie mannen op de overloop staan waarvan er twee hun gezicht met een bivakmuts bedekt hadden. De derde dader was getint en circa 18 jaar. Hij had glad donker haar.

De vrouw begon te gillen waarna het trio op de vlucht sloeg. Ze verlieten de woning via de keukendeur. De inbrekers hadden het middelste raam van de achterdeur ingeslagen, daardoor konden ze bij de klink van de deur en deze openen. Er waren diverse kasten doorzocht. Er zijn in elk geval enkele horloges gestolen. Voor de bewoonster is slachtofferhulp in kennis gesteld.

De politie stelt een nader onderzoek in.

Lees meer over:

Politie Inbraak hank
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.